0 elem
<span class="woocommerce-Price-amount amount">0 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">Ft</span></span>
Kosár Fizetés
Könyvek

Könyvek

Hamar rá kellett jönnöm, hogy újságíróként is könyveket írok, hisz nem tudtam megmaradni a száraz, unalmas kérdéseknél, a semmitmondó leírásoknál, és az egy-két oldalas terjedelemnél. Mindig színeset, érdekeset, szórakoztatót akartam írni, és úgy tűnt, ezt neves interjúalanyaim (énekesek, színészek, rendezők, karnagyok, orgonaművészek) is értékelték. Aztán elhangzott egy mondat az ismert színházigazgató szájából:

„Nagyon jól ír, mert Ön mögé lát és nem bele… Szeretném, hogy még sokat írjon rólam, például az önéletrajzomat.”
Ha azt még nem is készítettem el, de nyolc-tíz könyvet már igen, és még egyet a jegyzeteimből. Megállíthatatlan és szabad vagyok, mikor írok.
Könyveimmel aktív szórakozásra szeretném inspirálni olvasóimat. Hogy úgy érezzék, ők is ott vannak… természetesen harmadik főszereplőként.
Akkor induljon a casting!

2017 júliusában jelent meg első regényem: Nincs szó, legfeljebb dallam. Rövid idő alatt sok olvasóhoz eljutott, akik lelkesen dicsérték:

„Mindenkinek szívből ajánlom az elolvasását! Kedves, szórakoztató, életszagú írás, minden erőlködés és manír nélkül. Izgatottan várom a következő történetet egy új könyv formájában! Köszönöm az élményt!” (Eszter)

„Elolvastam. Olyan könyvet tartottam a kezemben, amit nehezen lehetett letenni! Nagyon tetszett! Köszönöm!” (Magdi)

„Nagyon tetszett a könyved! Csak gratulálni tudok a jó témaválasztáshoz, a könnyed hangvételhez, s ahhoz, hogy azon könyvek sorába sorolhatom, ami engem kikapcsol, s elvarázsol. Várom az újabb könyved megjelenését! Sok sikert!” (Gyöngyi)

„Nyári forró este, hűvös szoba és egy szívet melengető könyv: Nincs szó, legfeljebb dallam Az én elmúlt két estém valóban szavak nélkül telt, mert annyira belemerültem a könyvedbe. A ma estémet kicsit üresnek fogom érezni, olyan, mintha valami véget ért volna. Várom a folytatást! Köszönöm!” (Szabina)

Összesen 2 találat