0 elem
<span class="woocommerce-Price-amount amount">0 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">Ft</span></span>
Kosár Fizetés

Az igazgyöngy

Lisa Gordon sikeres PR-os, aki a munkájában mindig tudja, mit akar, a magánéletében pedig azt, mit nem. Elfoglalt a nap nyolc órájában, és fáradt a fennmaradó tizenhatban: dolgozik, ügyeket intéz, szervez, bevásárol, próbálja megkönnyíteni barátja, Daniel dolgát, akivel csak a hétvégéken találkozik.  A férfi NBA játékos, aki fordulóponthoz ért sportkarrierjében: vagy megvárja, míg szépen lehanyatlik a csillaga, vagy önként kiszáll, új lehetőségeket keresve. Kimondva, kimondatlanul mindketten erre vágynak, bár két hétnél több időt még nem töltöttek együtt.

Egy szerda délelőtti véletlen találkozás azonban minden addigi vágyat és célt megkérdőjelez a lányban. Brian, a harminchét éves, kiöregedett férfi modell, a kifutóról lelépve egyenesen Lisába botlik, aki viszont egy kellemetlen szituációban a megmentésére siet. A lány újraindítja a férfi karrierjét, miközben az önjelölt pszichológus és karma szakértő élni tanítja Lisát.

Egy barátságnak álcázott kapcsolat, egy indokolatlan építkezés, egy új helyzet. Mindez felforgatja a lány addigi életét: a jövő múltba vész, a biztos bizonytalanná lesz, a szőke pedig fekete.
És a válaszra váró kérdés: két férfi álom, vagy átok?

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az igazgyöngy” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük